Фестиваль знань - 2015

            

 Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №124 живе гарними традиціями. «Фестиваль знань» – одна з них. Це свято учні чекають протягом року, адже під час фестивалю щорічно відзначають переможців різноманітних турнірів, конкурсів, олімпіад з навчальних предметів.

 2014/2015 навчальний рік – ще один рік численних перемог наших учнів. У святковій залі лунають привітання кращих учнів, подяки  батькам та вчителям. Найрозумніших, найталановитіших нагороджують Грамотами та традиційними «Ніками».
Свою «Ніку» отримала й учениця 11-А класу Марія Новичонок – зірочка нашої школи. Цілеспрямована, розумна, талановита, всебічно розвинена, Марія була активною учасницею і переможницею багатьох  змагань, олімпіад, турнірів. Олімпіада з правознавства не стала виключенням. Захоплення правом та спільна підготовка допомогла учениці вибороти ІІІ місце в районному етапі.
Вітаю Марію! Бажаю завжди отримувати перемоги за натхненну працю!!!

3 коментарі:

  1. Шановна Вікторія Володимирівна! Вітаю Вас з перемогою Марії в Олімпіаді в галузі правознавства! Ваше кохання до цього предмету та допомога дівчині в підготовці здобула гарного результату! Бажаю Вам і Вашим учням подальших перемог!!! Ірина Володимирівна Боброва, вчитель

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Доброго дня ! Дуже Вам вдячна! Також бажаю успіхів в шкільному житті!

      Видалити
  2. Доброго дня, Вікторіє Володимирівно! Я молодий вчитель, була присутньою на Вашому відкритому уроці. Мені дуже сподобався Ваш підхід та методика ведення цього уроку. Багато чого корисного почерпнула для себе. Бажаю і надалі працювати в такому ж дусі, а також бажаю Вам перемоги!!!!!!

    ВідповістиВидалити